AutoRotor

AvtoRotor Magnum 40 je GEA razvila v skladu z zahtevami in izkušnjami kupcev po vsem svetu. Uporabnik z enostavno in učinkovito molžo doseže najvišjo kakovost. Neštete krave molznice, molzniki in upravitelji po vsem svetu cenijo udobje, ki jim ga ponuja notranji rotacijski molzni sistem. Zakaj? Optimalno pozicioniranje živali in preprosto delovanje so edinstvene lastnosti AvtoRotorja Magnum 40. Obstajajo različne vrste AvtoRotorja Magnum 40, kateremu je dodano krmljenje in so dobavljivi v standardnih velikostih od 16 do 48 molznih mest.
molzišče autorotor, rotor
Ker so razdalje med stojišči kratke in postavljene pod kotom 40 stopinj, ima molznik odličen dostop do vseh krav in je sposoben pomolsti do 100 krav na uro. Ena izmed prednosti je, da lahko brez težav spremlja živali. AvtoRotor je enostaven za vzdrževanje in čiščenje ter omogoča hiter in enostaven dostop molznika do krav.

Molža z AvtoRotorjem Magnum 40 ponuja visoko stopnjo tehnologije, ki je prijazna do krav in njihovih vimen. Programsko nastavljiva stimulacija in avtomatsko snemanje molznih enot dosega, da od živali prejemamo najvišjo količino mleka, hkrati pa zagotavlja stalno obremenitev  brez stresa za molznika. Z opisano funkcionalnostjo boste z lahkoto dosegli pridelali večjo količina mleka v krajšem času. Sodobni električni ali hidravlični pogon zagotavlja nežen zagon in nemoteno delovanje. To ni le izredno zanesljiva tehnologija, temveč ima tudi zelo dolgo življenjsko dobo, je energetsko učinkovita in enostavna za vzdrževanje.
molzišče autorotor, rotor
molzišče autorotor, rotor
molzišče autorotor, rotor
molzišče autorotor, rotor