Molža

GEA sistemi in tehnologija omogočajo optimizacijo molznih sistemov in organizacijo hleva. Za vsako kmetijo lahko razvijemo prilagojene ter visoko zmogljive sisteme za molžo, hlajenje in krmljenje.

 

Od hladilne opreme, do mlečnih tehnologij in računalniško nadzorovane molže, so naši sestavni deli zgrajeni za izboljšanje molznega procesa in čim bolj enostavno vzdrževanje. Sistemi za čiščenje molznih naprav zagotavljajo visoko stopnjo čistoče in so okolju prijazni, hkrati pa prinašajo najvišjo kakovost mleka.

Robot za molžo

Molzni robot Monobox daje proizvajalcem mleka veliko prednosti pri avtomatizirani molži. Obvladuje lahko čredo do 70 krav na molzno mesto. Molzni robot Monobox vam bo omogočil več fleksibilnosti v razporejanju časa. Tako boste lahko svoje dnevne aktivnosti na kmetiji opravili bolj učinkovito.

Preberi več

Molzišče RIBJA KOST

Molzišče Euroclass je zelo učinkovit sistem molže, saj ponuja več molznih mest v enako velikem prostoru. To pomeni tudi nižje stroške pri gradnji molzišča.

Preberi več

AutoRotor

AutoRotor Magnum 40 je GEA Farm Technologies razvila v skladu z zahtevami in izkušnjami kupcev po vsem svetu. Uporabnik z enostavno in učinkovito molžo doseže najvišjo kakovost.

Preberi več

Molzišče TANDEM

Sedaj ni več potrebno čakati na krave, ki jih je težko pomolsti in katere so vedno znova upočasnjevale celoten proces molže. Molzišče AutoTandem vsebuje napredno tehnologijo, trdno konstrukcijo in visoko stopnjo avtomatizacije.

Preberi več

Molzni sklopi

Uporaba molznih sklopov povečuje učinkovitost proizvodnje mleka. Proizvajalec GEA ponuja serijo visoko zmogljivih izdekov, ki jih je mogoče kombinirati glede na vaše potrebe.

Preberi več

Mlekovod

Kljub temu, da v bodočnosti ne bo priporočljivo imeti živali na privezu, je molža na privezu še vedno aktualna in je lahko ravno tako dobra, kot v molzišču. Pri izberi opreme so vam na voljo različni tipi krmilnih enot. Izberete lahko med osnovno enoto z mehanskim pulzatorjem in molznim terminalom, kateri vam prikazuje količino mleka za vsako molžo posebej in skupno količino mleka na molzno enoto.

Molža v vrč

Tudi za manjše črede je pomembno izbrati kvalitetno molzno opremo, da je proizvodnja mleka prijazna živalim. V ta namen je GEA razvila celovito ponudbo, ki je sestavljena iz izpopolnjenih izdelkov, vse do najmanjše podrobnosti. Ti se lahko sestavljajo, širijo in dopolnjujejo, če je to potrebno. Molzni vrč je izdelan iz nerjavečega jekla, je zelo enostaven za čiščenje in odporen na agresivna čistilna sredstva. Vrči so na voljo v različnih volumnih: 20, 27 in 33 litrov.