Servis

Pri nas so kupci na prvem mestu. Iz dolgoletnih izkušenj vemo, da se z nakupom naš stik niti ne začne niti ne konča. Za vas smo tu, da izberete najboljše. Na voljo smo vam kadar nas potrebujete. Trudimo se presegati meje poslovnosti in vzpostavljati odnos zaupanja. Zanesljivo in strokovno. Naši serviserji so vsakodnevno na terenu po vsej Sloveniji. Jamčimo hitro in kakovostno storitev, za nujne primere reagiramo takoj!
GEA svetovanje

Originalni rezervni deli

To so le tisti rezervni deli, ki po kakovosti in trajnosti ustrezajo najzahtevnejšim evropskim  standardom. V našem skladišču, ki je hkrati tudi osnovno skladišče rezervnih delov GEA za celotno Slovenijo, za potrebe dolgoročnega servisiranja skrbno načrtujemo in vzdržujemo potrebno zalogo rezervnih delov. Tako zagotavljamo nemotene in hitre servisne posege vzdrževanja ter popravil molznih aparatov.

Zakaj se odločiti za nakup originalnih rezervnih delov GEA Farm Technologies?

Ker zagotavljajo kakovost, funkcionalnost, zanesljivost, trajnost, varnost in ekološko neoporečnost ter prepoznavnost.

Serviserji

Naši serviserji niso le tehnični delavci, temveč tudi strokovno usposobljeni svetovalci. Vsak izmed serviserjev ima ob računalniški podpori dostop do zgodovine okvar vašega molznega aparata GEA Farm Technologies, kar bistveno prispeva k hitremu in učinkovitemu izvajanju popravila.
GEA serviserji