Molzišče RIBJA KOST

Odličen pogled na živali, učinkovita in vsestranska molža, to je koncem molzišča EuroClass 1200. Molzno mesto širine 1200mm zagotavlja veliko prostora za nadzor posamezne živali ter prijazno delovno okolje za molznika.  Molzišče EuroClass 1200 je recept za uspeh: molža je hitra in predvsem ni stresna za živali. Živali preprosto vstopajo in izstopajo skozi široke prehode. Čvrst okvir debeline 2”,ki je ergonomično zasnovan, omogoča jasen pogled molzniku nad na vimena. Ne vsebuje dodatnih stebrov, ki bi molznika ovirali med molžo. Rezultat tega je mirna in učinkovita molža.
molzišče ribja kost
molzišče ribja kost
Živali vstopijo in zapustijo molzišče mirno in hitro skozi široke prehode. Samostoječe, živalim prijazno ogrodje zagotavlja odličen položaj krav in optimalen delovni prostor molznika s kratkimi premiki in jasnim pogledom na vimena. Rezultat so hitrejši dostop in krajši čas molže.

Ergonomsko oblikovano okovje prinaša več udobja za živali in večjo prepustnost molzišča. Dober pogled na vimena in enostavno natikanje molzne enote vam omogoča samo viseča konstrukcija. Inteligentna elektronika za nadzor odpiranja vrat zmanjša delo molznika in čas pri menjavi molzne grupe. EuroClass 1200 ne vsebuje dodatnih vmesnih stebrov, ki bi molznika ovirali med molžo. Živalim prijazne dimenzije molznih mest, ki so iz kovinske vroče cinkane konstrukcije.
molzišče ribja kost
molzišče ribja kost